Memoriaren mapa : memoria lekuak Hondarribian (1936-1975) = Mapa de la memoria : los lugares de memoria en Hondarribia (1936-1975) / Pedro Barruso Barés - Barruso Bares, Pedro (Hondarribiko Udala, 2020)
Ikerketa liburu honetan Barrusok memoria historikoarekin erlaziona daitezkeen lekuetan jartzen du arreta, hau da, Gerra Zibilaren eta frankismoaren biktimen berreskuratze-prozesuan.1936. eta 1975. urteei buruzko memoria historikoan eraikin eta leku berriak zeuden tokietan banatu du hiria. Bakoitzak informazio-fitxa bat du, argazkiarekin eta kokapenarekin.