Raquelen egunerokoa - Climent, Paco; Español, Montse; Ariza, Eva ([Madrid] : Bruño, 2020)
Raquel 11 urteko neskatxa da eta adiskide asko egiteko gogo handia du. Raquel bizi den etxe-multzora aldatu den mutila, David, ezagutu duenean, bere lagun taldeko egitea erabaki du. Davidi eta hain abenturazale diren horren aitona-amonei esker, juduen tradizioak eta horien janari zoragarrien berri jakingo du. Hala ere, dena ez da egun zoriontsuak eta lagunarteko jaiak izango... Bat-baten, otsoa agertu da, aspaldi ikastetxea bertan behera utzi duen mutila. Raquelen bizimodua zailago bihurtuko da, ondorioz, Otsoak beldurra ematen dio, baina, ... hainbesterako ote da?
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura