Erraldoiaren istorioa - Gutiérrez Arruabarrena, Izaskun; Perotxena, Juan Angel; Iriarte Bañez, Elurre; Arrijuria Jaimerena, Maddi ([Elizondo] : Izaskun Gutiérrez, 2020)
Istorio motza, lo egiteko eta aldi berean, oinarri sozialekoa, bertzeak bertze, berdintasuna, esker ona, lankidetza eta laguntza bezalako balioak trasmititzen dituena. "Bazen behin gizon bat handi-handia zena, Erraldoia izena zuena. Baina herri txiki batean bizi zenez, arazo pila zituen lekuetan sarteko..."
0-6 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Lankidetza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura