Erraldoiaren istorioa / [egilea] Izaskun Gutiérrez Arruabarrena ; [ilustrazioak, J. A. Perotxena ; testuan laguntzaileak, Elurre Iriarte Bañez eta Maddi Arrijuria Jaimerena] - Gutiérrez Arruabarrena, Izaskun (Izaskun Gutiérrez, 2020)
Istorio motza, lo egiteko eta aldi berean, oinarri sozialekoa, bertzeak bertze, berdintasuna, esker ona, lankidetza eta laguntza bezalako balioak trasmititzen dituena. "Bazen behin gizon bat handi-handia zena, Erraldoia izena zuena. Baina herri txiki batean bizi zenez, arazo pila zituen lekuetan sarteko..."