Ekhi : mago izateko ametsa zuen umea - Fernández Rico, Noelia; Rousseau, Julie; Iriondo, Asier ([S.l.] : Noelia Fernández Rico, 2020)
Ekhi mago izan nahi zuen ume baten istorio hunkigarria da. Gizartearen eskakizunek gainezka eginda eta estuki lotuta, umeak ez dauka une bakar bat ere bere pasioaz, magiaz, gozatzeko. Inguruneak bere ametsak baztertzera bultzatzen du, "horrek ez dizu jatekorik emango" lelotzat hartuta. Ekhi bizipozaren ilusioa ari da galtzen. Emakume berezi batekin izango duen ustekabeko topaketak 180 graduko aldaketa ekarriko dio umearen istorioari. Berarekin hainbat sekretu baliagarri ikasiko ditu, bizitzari aurre egiteko. Baina, lortuko ote du Ekhik magoa izateko ametsa betetzea?
8-10 urte (gorria)
Keywords: Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak