Laino txiki, egizu negar poliki - Arratibel Goñi, Monika; Etxaniz Ulazia, Xabi (Donostia : Erein, 2020)
Negar egiten ikasi ez zuen laino txiki baten istorioa. zeru urdin-berdetsu baten erdian kotoizko dirudien laino txiki bat, eta hiru txori inguruan. Hura da, lainoa, lan honetako protagonista; eta haren bereizgarririk behinena, negar egiten ikasi ez duela.
3-6 bitarteko haurrentzat (urdina)
Keywords: Hodeiak; Ipuin kateatuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura