Laino txiki, egizu negar poliki / [testua] Monika Arratibel Goñi ; [irudiak] Xabi Etxaniz Ulazia - Arratibel Goñi, Monika (Erein, 2020)
Negar egiten ikasi ez zuen laino txiki baten istorioa. zeru urdin-berdetsu baten erdian kotoizko dirudien laino txiki bat, eta hiru txori inguruan. Hura da, lainoa, lan honetako protagonista; eta haren bereizgarririk behinena, negar egiten ikasi ez duela.