Txokozientzia - Etxebarria, Pilar; Iturgaitz, Begoña (2020)
"Txokoak" estrategia metodologikoa herri anglosajoieatetan oso finkatuta dagoen "Stations" edo "Tables" metodologiatik dator. Edozein arlotan aplikatu ahal da, zientzietan barne, jakina. Ikasgelan txoko birakariak antolatzean datza, nolabait, "ekintza-zentruak", bakoitzak ikas-jarduera desberdin batekin (konpetentzia guztiak lantzeko modukoak), ikasleek, taldeka antolaturik, guztietatik pasatu behar dutenak.
LMH
Keywords: Txokoak (irakaskuntza); Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak