Diplomatikoa - Machado de Assis (1839-1908); Begiristain, Unai ([S.L.] [Booktegi], 2019)
Rio de Janeiro, XIX. mendea, Brasilgo Inperioaren hiriburua. Giro hartan sortu zen Machado de Assis, Brasilgo idazle garrantzitsuenetako bat. Várias Histórias kontakizun-liburuko istorio bat dakarkigu Booktegik. «Diplomatikoa» lanean, amets handiak eta ekintza txikiak kontrajartzen ditu idazle latinoamerikarrak.
Keywords: Kontakizun laburrak -- Helduentzako liburuak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak