Diplomatikoa / Machado de Assis ; [itzulpena, Unai Begiristain] - Machado de Assis (1839-1908) (Itzulpenak (Booktegi), 2019)
Rio de Janeiro, XIX. mendea, Brasilgo Inperioaren hiriburua. Giro hartan sortu zen Machado de Assis, Brasilgo idazle garrantzitsuenetako bat. Várias Histórias kontakizun-liburuko istorio bat dakarkigu Booktegik. «Diplomatikoa» lanean, amets handiak eta ekintza txikiak kontrajartzen ditu idazle latinoamerikarrak.