Adan baino lehen / Jack London ; [itzulpena, Josu Zabaleta] - London, Jack (1876-1916) (Itzulpenak (Booktegi), 2018)
"Horiek ditugu gure arbasoak, eta horien historia gure historia da. Gogoratu egun batean zuhaitzetatik jaitsi eta zutik ibiltzen hasi ginela bezain gauza segurua dela hori baino ere lehenago itsasotik kanpora arrastaka atera eta gure lehorreko lehenengo abentura hasi genuela". Josu Zabaletak Jack Londonen liburua itzuli du.