Aiphatu tenienteordea / Yuri Tinianov : [itzulpena, Josu Zabaleta] - Tinianov, Yuri (Itzulpenak (Booktegi), 2018)
Paulo enperadorea leiho irekiaren ondoan zegoen erdilotan. Bazkalondoko orduan, janaria gorputzarekin borroka geldian ari denean, erabat debekatuta zegoen traba egitea. Besaulki garai batean zegoen erdilotan, atzetik eta alde bietatik beirazko bionbo batek ezkutatuta. Paulo Petrovitx bazkalondoko ohiko amets bat ari zen amesten...