Sorgin- basoa : [itzulpena, Aritz Branton] - Buchan, John; Branton, Aritz ([S.L.] [Booktegi], 2017)
John Buchan eskoziarraren 1927ko eleberria. Istorioa hamazazpigarren mendean kokatuta dago, eta egileak hainbat gai landu ditu: sinesmenak, sineskeriak, bekaizkeria, zekenkeria, fedea eta amodioa. Buchanen liburu gehienetan bezala, paisaiak pertsonaiak eta gertaerak girotzen ditu. [Liburuaren hasiera baino ez dugu hemen: itzultzaileak jarraitzeko asmoa du, astirik izanez gero].
Keywords: Kontakizun laburrak -- Helduentzako liburuak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak