Krokodiloa / Fedor Mikhailovitx Dostoievski : [itzulpena, Josu Zabaleta] - Dostoevskiï, Fiodor Mijaïlovich (1821-1881) (Itzulpenak (Booktegi), 2020)
Mila zortziehun eta hirurogeita bost honetako urtarrilaren hamahiruko hamabiak eta erdietan, Elena Ivanovna, Ivan Mateitx, nire adiskide jakintsu, lankide eta partez urrutiko ahaidearen emazteari Passagean prezio jakin bat ordainduta ikusgai zegoen krokodiloa ikusteko gogoa sartu zitzaion...