Masetto lamporecchiokoa - Reed, Lou; Múgica, Matías; Zabaleta, Josu ([S.L.] [Booktegi], 2020)
Masetto Lamporecchiokoa mutua dela itxura egin eta moja komentu bateko baratzezain egiten da eta moja guztiak elkarrekin borrokan dabiltza harekin oheratzeko...
Keywords: Kontakizun laburrak -- Helduentzako liburuak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak