Masetto lamporecchiokoa / Boccaccio ; [itzulpena, Matias Mugica hitzaurrea, Josu Zabaleta] - Reed, Lou (Itzulpenak (Booktegi), 2020)
Masetto Lamporecchiokoa mutua dela itxura egin eta moja komentu bateko baratzezain egiten da eta moja guztiak elkarrekin borrokan dabiltza harekin oheratzeko...