Oparia - Reed, Lou; Branton, Aritz ([S.L.] [Booktegi], 2019)
Waldo Jeffers-ek Martharen falta sumatzen du, baina ez du bidaia egiteko adina dirurik... Zer egin? Joatea lortuko al du? Lou Reeden narrazio labur-labur honetan erantzuna aurkituko du irakurleak.
Keywords: Kontakizun laburrak -- Helduentzako liburuak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak