Itxaropen = hope - Montoia, Xabier ([S.l.] Booktegi, 2019)
3 ipuin dira. Ipuinok lehenago bilduma hauetan argitaratu ziren: 'Euskal hiria sutan'; 'Fucking Artists' eta 'Hondamendia'.
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak