Itxaropen = hope / Xabier Montoia - Montoia, Xabier (English (Booktegi), 2019)
3 ipuin dira. Ipuinok lehenago bilduma hauetan argitaratu ziren: 'Euskal hiria sutan'; 'Fucking Artists' eta 'Hondamendia'.