Hogeita hemeretzi mailak = the thirty-nine steps - Buchan, John; Branton, Aritz; Oppenheimer, Daniel ([S.l.] Booktegi, 2018)
'Hogeita hemeretzi mailak' John Buchan egile eskoziarraren hamazazpigarren liburua eta zortzigarren eleberria da.
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak