Hogeita hemeretzi mailak = the thirty-nine steps / Karmele Jaio ; [Ilustrazioak, Daniel Oppenheimer ; Itzulpena, Aritz Branton] - Buchan, John (English (Booktegi), 2018)
'Hogeita hemeretzi mailak' John Buchan egile eskoziarraren hamazazpigarren liburua eta zortzigarren eleberria da.