Kontalaria/ traste-gela = The storyteller/ the lumber room - Saki (1870-1916); Branton, Aritz; Lasheras, Amaia; Peñil, Kepa ([S.l.] Booktegi, 2018)
Sakin bi ipuin labur.
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak