Kontalaria/ traste-gela = The storyteller/ the lumber room / Saki ; [itzulpena, Amaia Lasheras eta Aritz Branton; ilustrazioa: Kepa Peñil] - Saki (1870-1916) (English (Booktegi), 2018)
Sakin bi ipuin labur.