Julius irakaslearen kasua - Etxebarria, Pilar (2020)
"Julius Irakaslearen Kasua" DBHko 2.maialari zuzendutako ikas-proieiktua da. Diseinatzeko ideiak Graham Gardner irakaslearen workshop batean oinarritu naiz (Inter-Community School - Zürich-Suiza): The detective mystery: an interdisciplinary foray into basic forensic science) eta SciGirls2, superdetectives saioaren bideoak ere lagungarriak izan dira.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza