Urtebetetze festa = Birthday party - Rodríguez, Eider; Turtle, Sarah-Jane; Galarraga, Aritz; Branton, Aritz; Etxeberria Elortza, Idoia ([S.l.] Booktegi, 2018)
Ipuin hauek bilduma hauetan argitaratu ziren lehenengo aldian: "Haragia" (2007), "Katu jendea" (2010) eta "Bihotz handiegia" (2017), hurrenez hurren.
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak