Urtebetetze festa = Birthday party / Eider Rodriguez ; [hitzaurrea, Aritz Galarraga ; itzulpenak, Idoia Etxeberria, Sarah Turtle, Aritz Branton] - Rodríguez, Eider (English (Booktegi), 2018)
Ipuin hauek bilduma hauetan argitaratu ziren lehenengo aldian: "Haragia" (2007), "Katu jendea" (2010) eta "Bihotz handiegia" (2017), hurrenez hurren.