Zientziagela egoerak - Etxebarria, Pilar (2020)
Zientziagela-Egoerak" Berritzegunetako ZT eremuko aholkularien bi urteko lana da (2014-2015 eta 2015-2016 ikasturteak). Bigarren Hezkuntzako Zientzia eta Matematikako proposamen didaktikoen biltokia duzu. HEZIBERRI 2020 planak bultzatzen dituen problema edo arazo-egoeren inguruko lana.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza