Lurraren bihotzeraino - Etxebarria, Pilar (2020)
"Lurraren bihotzeraino", DBHko 4. mailako Biologia eta Geologia eremuko plaken tektonikan lantzen diren Lurraren barrualdeari buruzko edukiei dagokien proposamen didaktikoa da. Oinarrizko Hezkuntzarako Curriculum Dekretuaren (Heziberri 2020) helburuak, edukiak eta ebaluazio-irizpideak lantzen ditu, eta hezkuntza-gaitasunak garatzen laguntzen du.
DBH, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza