ZelulaMania - Etxebarria, Pilar (2020)
Zelulamania ikas-sekuentzia gamifikatua da eta DBHko 3. mailako Biologia eta Geologiarako prestatuta dago. Zelulari buruzko kontzeptu teorikoagoak lantzen dira.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza