ZelulaMania : Pilar Etxebarria (Leioako Berritzegunea) - Etxebarria, Pilar (2020)
Zelulamania ikas-sekuentzia gamifikatua da eta DBHko 3. mailako Biologia eta Geologiarako prestatuta dago. Zelulari buruzko kontzeptu teorikoagoak lantzen dira.