Datuak datu, koronabirusarekin (matematikarako proposamenak) - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Askotan argudioak indartzeko datuekin borobiltzen ditugu. Ez guk bakarrik: politikoek, kazetariek eta baita zientifikoek ere estrategia bera erabiltzen dute arrozoitzeko eta arrazoia eurekin dagoela baieztatzeko. Baina datuak objetiboak badira ere, zazpi bat beti zazpi bat izango da eta horren kontra ezingo dugu ezer egin, igual ez dira hain objetiboak eta interesarik gabekoak...
DBH, 1, 2 eta 3. mailak
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza