Koronabirusaren bidaia : arnas aparatua - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Bidedo honetan koronabirusak gure gorputzari nola eragiten dion ikusiko duzu. Orain arte ikasitakoarekin zerikusia handia dauka beraz, erraz ulertuko dituzu hemen aipatzen diren ideiak. Hau egin eta gero, hainbat jarduera egin beharko dituzu informazioa antolatzeko eta ideiak argitzeko.
DBH, 3. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza