Koronabirusaren bidaia : arnas aparatua / Miren Ariztegi (Ordiziako Berritzegunea), Pilar Etxebarria (Leioako Berritzegunea), Elvira González (Berritzegune Nagusia), J. Manuel López-Irastorza (Berritzegune Nagusia), Karlos Sukunza (Berritzegune Nagusia) - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (COVID-19a. Koronabirusaren inguruko zientzia-erronkak, 2020)
Bidedo honetan koronabirusak gure gorputzari nola eragiten dion ikusiko duzu. Orain arte ikasitakoarekin zerikusia handia dauka beraz, erraz ulertuko dituzu hemen aipatzen diren ideiak. Hau egin eta gero, hainbat jarduera egin beharko dituzu informazioa antolatzeko eta ideiak argitzeko.