Koronabirusaren tratamendua eta botikak - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Baina, nola egin genezake aurre koronabirusari? Ba al dago sendagairik gaixotasun honen kontra? Zergatik diote ibuprofeno hartzea ez dela gomendagarria? Egia ote da sendagaien inguruan entzuten dugun informazio guztia? Galdera hauek erantzuteko asmoz proposatzen da erronka hau.
DBH, 3. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza