Koronabirusaren tratamendua eta botikak / Miren Ariztegi (Ordiziako Berritzegunea), Pilar Etxebarria (Leioako Berritzegunea), Elvira González (Berritzegune Nagusia), J. Manuel López-Irastorza (Berritzegune Nagusia), Karlos Sukunza (Berritzegune Nagusia) - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (COVID-19a. Koronabirusaren inguruko zientzia-erronkak, 2020)
Baina, nola egin genezake aurre koronabirusari? Ba al dago sendagairik gaixotasun honen kontra? Zergatik diote ibuprofeno hartzea ez dela gomendagarria? Egia ote da sendagaien inguruan entzuten dugun informazio guztia? Galdera hauek erantzuteko asmoz proposatzen da erronka hau.