Ohitura osasuntsuak konfinamenduan - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Osakidetza buru belarri dabil gure ongi-izatearengan pentsatzen eta ohitura osasuntsuak bultzatu nahian. Gomendio sorta bat bildu dute eta informazio ugari dago osakidetzaren web-orrian. Hala ere, nahiz eta jendearengana iritsi, ez ditugu praktikan jartzen.
DBH, 3. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza