Nola kontrolatu biztanleriaren tenperatura? - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Koronabirusaren pandemia eguneroko bihurtu da normalean kaxoien hondoan gordeta dauden objektuetara. Termometroa da horietako bat. Koronabirusaren sintoma nagusietako bat sukarra da, eta eskala handian neurtzea arazo bihur daiteke. Ziur aski, ez dago munduan biztanle guztiei tenperatura hartzeko termometro indibidual tradizional nahikorik. Baina badira termometro infragorriak, kontakturik behar izan gabe, eta oso azkarrak.
DBH, 2. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza