Oiloa - Royston, Angela; Robson, Eric; Cook, Dave; Kintana, Xabier (Bilbao : Fher, 1990)
Haur guztiak aho zabalik egoten dira baserriko animalien aurrean, eta hainbeste irudiz apainduriiko Sorta berri honetako liburuek etxabereen istoriioak kontatzen dituzte, bakoitzaren eguneroko bizitza azalduz. Erabili den idazkera erraz eta atseginak eta irudi xehetu hauek ongi erakusten dute animalia bakoitza nola zaindu behar den, non bizi den, zer jaten duen eta bere kumeak nola joitzen diren ere bai. Liburu hauek, bide batez, animalien munduan sartzeko era ederra eskainiko diete.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Oiloak; Erreferentzia-materialak