Nola "erreakzionatzen" dute birusek xaboiarekin? - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Inoiz galdetu al duzu zergatik garbitzen ditugun eskuak urez eta xaboiez, bakterioak eta birusak ezabatzeko? Eskuetako higiene ona bereziki garrantzitsua da birus agerraldietan, COVID-19 pandemian, esaterako! Gaixotasunak Kontrolatzeko Zentroaren gomendioen arabera, gutxienez 20 segundoz garbitu behar dituzte eskuak urarekin eta xaboiarekin. Baina, nola hiltzen du xaboiak SARS-COV-2 birusa?
DBH, 2. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza