Eskuetako desinfektatzailea egingo dugu! - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Komunikabideak ez dira nekatzen, behin eta berriro entzuten dugu oinarrizko higiene-arau batzuk ezinbestekoak daudela birusaren kutsatzea saihesteko: eskuak ondo eta sarri garbitu, etxean eta leku publikoetan eskuekin ukitzen diren gainazalen garbiketa areagotu... Garbitasuna ezinbestekoa da birusari aurre egiteko. Oso zaila da garbitasun prozesu guztia perfektu eta behar den bezala egitea, baina oso garrantzitsua da ahal bezainbeste gerturatzea emandako aholkuetara. Izan ere, higiene neurri batzuk hartuz gero, koronabirusarekin kutsatzeko gero eta arrisku txikiagoa izan dezakete herritarrek.
DBH, 2. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza