Maskaren dilema - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Garai hauetan, asko kezkatzen gaituen gaietariko bat maskararena da. Kalean, supermerkatuetan, garraio publikoetan, lanean... kutsatzearen kontra jotzeko ezinbestekoak ziurtatu dira.
DBH, 2. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza