Katea apurtu (1) - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (2020)
Komunikabideak ez dira nekatzen, behin eta berriro entzuten dugu oinarrizko higiene-arau batzuk ezinbestekoak daudela birusaren kutsatzea saihesteko: eskuak ondo eta sarri garbitu eta estulka edo doministiku egiterakoan, ahoa estali besaurrearekin edo mukizapi batekin. Ziur mila aldiz entzunda. Zergatik ekintza hauen garrantzia?, zergatik dira hain eraginkorrak?
DBH, 1. maila
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza