Katea apurtu (1) / Miren Ariztegi (Ordiziako Berritzegunea), Pilar Etxebarria (Leioako Berritzegunea), Elvira González (Berritzegune Nagusia), J. Manuel López-Irastorza (Berritzegune Nagusia), Karlos Sukunza (Berritzegune Nagusia) - Ariztegi, Miren; Etxebarria, Pilar; González, Elvira; Sukunza, Karlos; López Irastorza, José Manuel; Etxebarria Rotaetxe, Pilar; Gonzalez Aguado, Mª Elvira (COVID-19a. Koronabirusaren inguruko zientzia-erronkak, 2020)
Komunikabideak ez dira nekatzen, behin eta berriro entzuten dugu oinarrizko higiene-arau batzuk ezinbestekoak daudela birusaren kutsatzea saihesteko: eskuak ondo eta sarri garbitu eta estulka edo doministiku egiterakoan, ahoa estali besaurrearekin edo mukizapi batekin. Ziur mila aldiz entzunda. Zergatik ekintza hauen garrantzia?, zergatik dira hain eraginkorrak?