Integral arrazionalak 7 erro irudikariak - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Integral arrazionala non izendatzailea erro irudikariko bigarren mailako polinomioa eta zenbakitzailea lehenengo mailako polinomio den ikusiko da. Hau da logaritmo gehi arkotangente erakoa.
Ingeniaritza, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak