Integral arrazionalak 7 erro irudikariak / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Integral arrazionala non izendatzailea erro irudikariko bigarren mailako polinomioa eta zenbakitzailea lehenengo mailako polinomio den ikusiko da. Hau da logaritmo gehi arkotangente erakoa.