Integral arrazionalak 6 erro irudikariak - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan arcotangente erako integral arrazionala. Ingeniaritzako 1. mailako matematika edo unibertsitateko 1. mailako matematika prestatzeko.
Ingeniaritza 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak