Integral arrazionalak 5 erro irudikariak - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan arcotangente erako integral arrazionalak ebazten dira, izendatzaileari arcotangentearen itxura nola eman azalduz. Ingeniaritzako 1. mailako matematika ikasgaia prestatzeko.
Ingeniaritza 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak