Integral arrazionalak 5 erro irudikariak / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan arcotangente erako integral arrazionalak ebazten dira, izendatzaileari arcotangentearen itxura nola eman azalduz. Ingeniaritzako 1. mailako matematika ikasgaia prestatzeko.