Bektoreak planoan ariketak (3) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan emandako bektore batekiko bektore perpendikularrak nola kalkulatu azalduko dugu.
Batxilergoa, 1. maila.
Batxilergoa, 1. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak