Bektoreak planoan ariketak (2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan emandako bektore batekiko paraleloak diren bektoreak kalkulatuko ditugu. Edozein bektore paralelo, modulua 1 duten bektoreak eta beste edozein modulu duen bektore paraleloa.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak